Maxim hersteldrank Protein Shake met mega Korting

Maxim hersteldrank Protein Shake met mega Korting van Sportvoeding Webshop Powerbar, Eas, Maxim, Born, Isostar, Sis, Sportsbalm, Peptiplus, Multipower, 3 action

Door: Sportvoeding Webshop Powerbar, Eas, Maxim, Born, Isostar, Sis, Sportsbalm, Peptiplus, Multipower, 3 action  01-04-2009

66% Introductiekorting op de Protein Shake Chocolade van Maxim!  Normaal 53,80 nu 18 euro! Dat is een voordeel van: 35,80 euro!!!

www.SportvoedingWebshop.com biedt nu wel een heel voordelige introductie aanbieding! Maak zeer voordelig kennis met de Protein Shake van Maxim!

18 stuks voor slechts 1 euro per stuk! Adviesverkoopprijs is 2,99!

Dit introductie aanbod is slechts beperkt geldig!

Maxim Ready to Drink Protein Shake is een kant en klare shake die heel gemakkelijk te drinken is. Ideaal om mee te nemen en direct te gebruiken na een wedstrijd of training.

Tijdens het sporten werken je spieren hard. Na het sporten is de glycogeenvoorraad in je spieren dan ook behoorlijk verminderd. Om je voorraad aan te vullen is het belangrijk om koolhydraten te gebruiken na het sporten.Wanneer je koolhydraten combineert met eiwit wordt de opname in je spieren versneld. Dit zorgt voor een snel herstel zodat je lichaam klaar is voor de volgende training. Behalve het versnellen van de opname van koolhydraten, helpt eiwit ook bij het herstellen van spierschade.

Indien je een Protein Shake onmiddellijk na de training gebruikt, worden de voedingsstoffen het meest efficiënt opgenomen. De shake bevat Wehy protein. Een ideaal eiwit dat snel wordt opgenomen door het lichaam.

Bestel snel op: www.sportvoedingwebshop.com


Contact Sportvoeding Webshop Powerbar, Eas, Maxim, Born, Isostar, Sis, Sportsbalm, Peptiplus, Multipower, 3 action

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share