Sportvoeding advies

Door: Sportvoeding Webshop Powerbar, Eas, Maxim, Born, Isostar, Sis, Sportsbalm, Peptiplus, Multipower, 3 action  27-01-2009

SportvoedingeXpert

Haal het maximale uit jouw sport!

Ben jij ervan overtuigd dat je meer uit je sport kan halen door sportvoeding op een juiste manier te gebruiken? Wil je advies van de man die al vele topsporters persoonlijk begeleid heeft? Dan hebben wij goed nieuws: SportvoedingWebshop werkt samen met SportvoedingXpert Henk-Jan Koershuis. Hij zal je helpen de juiste keuzes te maken en een advies op maat geven. Haal het maximale uit je sport met SportvoedingWebshop.com!

Henk-Jan Koershuis: SportvoedingXpert van SportvoedingWebshop.com

In de sportvoeding industrie is Henk-Jan Koershuis geen onbekende. Binnen de Nederlandse voetballerij kwam hij met een vernieuwend supplementen programma. Voor sc Heerenveen maakte hij het meest uitgebreide supplementen programma van de Nederlandse Eredivisie. Binnen de schaatssport adviseerde hij de toenmalige Team Telfort ploeg, met schaatstoppers als Jochem Uytdehaage, Jan Bos en Gretha Smit. Ook voor professional Enduro crosser Erwin Plekkenpol, het Honda Dakar team, Nederlandse top roeiers, Vincent Kerssies (Nederlands kampioen horden) en Bob Withag (Yamaha Motorracer) stelde Henk-Jan sportvoedingsadviezen op. Tevens begeleidt hij de jeugdige talentvolle atleten van het FBK Athletics team (atletiek). Naast het begeleiden van topsporters is hij al jaren vaste columnist voor het populaire fitness en aerobic vakblad Xl Instructor.

Laat je adviseren door SportvoedingXpert Henk-Jan Koershuis van SportVoedingWebshop.com!

Sportvoeding; WAAROM?

De rol van Sportvoeding wordt vaak onderschat! "Niet nodig, onzin, ik ben toch geen topsporter, allemaal doping dat spul" of andere onzinnige opmerkingen die kant nog wal slaan wanneer je praat over sportvoeding. Goede (sport)voeding is essentieel! Het is je brandstof voor je lichaam! Waarschijnlijk weet jij ook wel beter! Mijn argumenten voor het gebruik van sportvoeding zijn vanwege de volgende 3 argumenten:

1. verantwoord sporten - gezondheid:
2. maximale prestatie
3. gemak

Verantwoord sporten - gezondheid: Sporten - presteren is fun. Voor sommigen, en zeker voor topsporters, een Must! Maar sporten heeft ook een keerzijde. Sport je niet verantwoord, dan zul je daar vroeg of laat absoluut negatieve gevolgen van ondervinden. Hoe vreemd is het dat sporters vaak de duurste equipment aanschaffen (fiets, kleding, racket, schoenen, etc.), maar dat het meest belangrijke vaak vergeten wordt: (sport)voeding! De grootst gemaakte fout is te denken dat je geen topsporter bent. Misschien ben je dat ook niet, maar ook fanatieke recreatieve sporters vragen het maximale van hun lichaam. Een topsporter geeft 100% en wellicht geef jij, en VRAAG je dus ook 100% van je lichaam! De topsporter is alleen wat sneller, sterker, beter. Maar ook jij geeft waarschijnlijk de volle 100%! Sportvoeding kan op dit aspect absoluut een rol spelen. Het gebruik van supplementen kan bijdragen aan verantwoord sporten en je gezondheid op zowel de korte als lange termijn.

Maximale prestatie: Ook dit punt levert geen discussie op. Het is keer op keer wetenschappelijk bewezen dat sportvoeding bijdraagt aan een betere prestatie! Het aanbod van sportvoeding is zeer breed en zeer divers. Sportvoeding kopen is geen probleem, maar Wat moet je nou nemen, in welke dosering en ook belangrijk op welk tijdstip gebruik je de juiste sportvoeding? Het gaat hier uiteraard te ver om ieder product nader te belichten, maar als klant van SportvoedingWebshop.com zal ik je adviseren over de juiste supplementen om te komen tot maximale prestatie. Dan nog even dit: sportvoeding wordt (in de meeste gevallen) veel sneller opgenomen door het lichaam dan vast voedsel. Dit bevordert de prestatie/herstel. Bijvoorbeeld het gebruik van een herstelshake na een wedstrijd wordt bijzonder onderschat. Mijn advies; na een intensieve lange duurtraining of zware krachttraining, gebruik dan altijd een herstelshake. Het gebruik van sportvoeding zal je herstel absoluut bevorderen.

Gemak: Sportvoeding is gewoon heel makkelijk te gebruiken! Diverse sportrepen bevatten meer koolhydraten dan enkele boterhammen en geven je een grote hoeveelheid energie. Vele sportdranken worden veel sneller door het lichaam opgenomen en zijn 'lichaamsklaar'. En zo zijn er nog legio voorbeelden, waarom sportvoeding gewoon makkelijk in gebruik is.

Sportvoeding; VOOR WIE?

Voor iedereen die ook maar enigszins fanatiek sport. Recreatief of topsporter: sportvoeding draagt bij aan een betere gezondheid en een betere prestatie.

De SportvoedingXpert BEGELEIDT?

Vele topsporters zoals je hebt kunnen lezen, maar wellicht sinds kort ook jou? Inmiddels werk ik samen met SportvoedingWebshop.com. Ben, of word je klant van Sportvoedingwebshop.com dan kan je mij contacten. Ik sta voor je klaar. Het is mijn missie om niet alleen topsporters te begeleiden, maar ook voor recreatieve sporters de juiste adviezen te bieden zodat jij het maximale uit jouw sport kan halen!

Start NU!

Ik begeleid je graag op weg naar succes! Heb je een vraag en ben je klant van SportvoedingWebshop.com, neem dan gerust contact met mij op via het Contactformulier. Nog geen klant, maar wil je wel een bestelling plaatsen bij SportvoedingWebshop.com en twijfel je over de juiste keuze sportvoeding? Neem ook dan gerust contact met mij op.

www.SportvoedingWebshop.com - Goed, Beter, op uw Best!


Contact Sportvoeding Webshop Powerbar, Eas, Maxim, Born, Isostar, Sis, Sportsbalm, Peptiplus, Multipower, 3 action

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share