Nieuwe website uwkachel.nl online

Nieuwe website uwkachel.nl online van Uw Kachel

Door: Uw Kachel  14-07-2009
Trefwoorden: Kachels, Haarden, Houtkachel

UwKachel.nl heeft een splinternieuwe website gelanceerd Na enkele maanden werk en vele zweetdruppels is de site dan eindelijk klaar. Veel werk is er verzet door onze websitebouwer, maar ook de medewerkers van Uwkachel.nl hebben vele uren gestoken in het plaatsen van alle haarden en kachels op de site. We zijn dan nu trots deze site aan u te presenteren. Wij wensen u veel winkelplezier op de nieuwe site van Uwkachel.nl

De kachelsite met vele selectiemogelijkheden

Op onze site kunt u nu snel de kachel naar uw wensen vinden. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kunt u gericht zoeken. U kunt eerst kiezen tussen; houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, biobrander haarden en schouwen. U krijgt dan aan de linkerzijde een uitgebreidt selectiemenu. Hier kunt u selekteren op; inbouw, vrijstaand of hangend. Vervolgens kunt u selecteren op: merk, prijs, vermogen, vuurzicht, enz. U kunt meerder selecties maken, maar u kunt ook selecties overslaan. Zo komt u snel bij de kachel die u zoekt.

Nu ook met een kachelvergelijker

De nieuwe site heeft nu ook een kachelvergelijker. U winkelt rustig op onze site en kunt de kachels welke u interesse gewekt hebben in de vergelijker zetten. Als u de kachels wilt vergelijken, voeg ze dan toe aan de vergelijkingslijst en klikt u aan de rechterkant van de site op: artikel vergelijken. U krijgt dan duidelijk de veschillen te zien in: vermogen, prijs, afmeting, enz. Veel winkelplezier gewenst.

Trefwoorden: Dru, Haarden, Houtkachel, Jotul, Kachels, Online Kachels, Scan, Uwkachel.nl, Www.uwkachel.nl,