Engels Advocatenkantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amerikalaan 10 , 7681 NB Vroomshoop, Overijssel
Overijssels Vechtdal, Twenterand

E-mail - Geen ingevoerd

Over Engels Advocatenkantoor

Engels Advocatenkantoor is een kantoor met ervaren medewerkers. Mr. Jan Engels is meer dan 20 jaar werkzaam als advocaat. Na voltooiing van een juridische en een economische opleiding heeft hij gestudeerd aan een universiteit in het buitenland en is daarna aan de slag gegaan bij het grootste kantoor in het oosten van het land. In 2004 heeft mr. Engels een eigen kantoor opgericht, waarbij hij als advocaat op meerdere terreinen werkzaam is. Vrij spoedig na de oprichting is het kantoor uitgebreid met mr. Angelique Engels-Jansen die met name als curator en bewindvoerder werkzaamheden verricht, maar ook overige procedures voert. Op secretarieel en administratief gebied beschikt het kantoor daarbij over zeer ervaren ondersteuning. Het kantoor kenmerkt zich door harde werkers die zich op eerlijke en betrokken wijze inzetten voor de belangen van anderen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Engels Advocatenkantoor in Amerikalaan 10, Vroomshoop Overijssel 7681 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Arbeidsrecht diensten in Vroomshoop Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vroomshoop Arbeidsrecht per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vroomshoop Overijssel, 7681 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818507]