Slagerij Linderman BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Abdijweg 48 50 , 7595 XP Weerselo, Overijssel
Dinkelland, Salland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Slagerij Linderman BV

Slagerij Linderman is al 3 generaties lang de leverancier van de lekkerste vlees en vleesproducten met een duidelijke afkomst uit de regio. De nadruk ligt op hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een vriendelijke service. Zo is al het verse vlees afkomstig van eigen slachting en worden de ruim 80 verschillende vleeswarenproducten en maaltijden bereidt in de worstkeuken volgens traditionele recepturen.

Het hoogwaardige rundvlees zoals het Piemontese ras en de blonde d’Aquitaine is afkomstig van een selecte groep Twentse boeren. Het vlees is vetarm en heeft een smakelijk en uitgesproken karakter. De jonge stieren worden gemest op stro en na de slacht wordt het vlees in de been gerijpt waardoor het zacht en aromatisch wordt.

Van ons eerlijke Twentse varkensvlees pekelen wij zelf de hammen en berieden daar heerlijke gekookte hammen van en aan de lucht gedroogde rauwe hammen. Daarnaast maken wij een zeer ruim assortiment ambachtelijke vleeswaren en uiteraard Twentse streek producten zoals bakleverworst en balkenbrij.

In onze winkels is een ruime keuze aan kant-en-klare gerechten. Alles wordt in huis gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten.
Wij verzorgen ook graag uw Bourgondische lekkernijen op locatie. Kijk voor de mogelijkheden op de site of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Weerselo Overijssel

Is Slagerij Linderman BV in Abdijweg 48 50, Weerselo Overijssel 7595 XP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Weerselo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weerselo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weerselo Overijssel, 7595 XP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817360]