Harmonie Sint-Jan Muziekvereniging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 6 , 7641 BT Wierden, Overijssel

E-mail

Over Harmonie Sint-Jan Muziekvereniging

In de beginjaren van de harmonie Sint-Jan bleef het ledental het grote struikelblok. Naast de nieuwe vereniging was er in Wierden nog een muziekvereniging, dus de spoeling was dun. Toch ontwikkelde de club zich voorspoedig. In 1931 ging men voor het eerst op concours in Doetinchem met als resultaat een eerste prijs met 53 punten. Dirigent was toen inmiddels dhr. G. Kamp, die dhr. Borgers was opgevolgd. Tot het uitbreken van de oorlog ging Sint-Jan in totaal acht keer op concours. Eind jaren dertig promoveerde de vereniging twee keer zodat de afdeling Uitmuntendheid werd bereikt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wierden Overijssel

Is Harmonie Sint-Jan Muziekvereniging in Kerkstraat 6, Wierden Overijssel 7641 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vereniging diensten in Wierden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wierden Vereniging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wierden Overijssel, 7641 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827585]