Hoop Loon- en Grondverzetbedrijf De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Erve Meijerinksweg 1 , 7641 RT Wierden, Overijssel

E-mail

Over Hoop Loon- en Grondverzetbedrijf De

Loonbedrijf de Hoop is een familiebedrijf wat al 56 jaar in de omgeving van Wierden actief is en vrijwel voor al uw problemen een oplossing heeft.
Wij richten ons op grondwerkzaamheden en agrarisch loonwerk.
Daarnaast bieden wij ook diverse zandsoorten aan zoals zwarte grond en vulzand. Wij verzorgen alle voorkomende graafwerkzaamheden en grondleveringen. Zowel voor particulieren, als voor bedrijven en instellingen.

Loonbedrijf de Hoop biedt u een passende container op maat voor het afvoeren van puin en of groenafval. Indien gewenst kunnen wij alle zandsoorten gestort of in containers leveren. Voor zowel open als gesloten containers van 6 t/m 30m³ bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor al uw klussen in de loon en grondwerk beschikt Loonbedrijf de Hoop over goed onderhouden en gekeurde machines. Landbouwtrekkers, shovels, mini/midikranen en mobiele kranen met uiteenlopende hulpstukken zijn onder andere bij ons te huur. Ook leveren wij grind- en mijnsteen. Andere materialen leveren wij op aanvraag.

Trefwoorden: straatzand, witzand, geelzand, roodzand, klapzand, ophoogzand, bestratingen, tuinbestrating, mobiele graafmachine, agrarisch, erfverharding, grondwerkzaamheden, groenafval, grondverbetering, drainage.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/LoonbedrijfDeHoop

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wierden Overijssel

Is Hoop Loon- en Grondverzetbedrijf De in Erve Meijerinksweg 1, Wierden Overijssel 7641 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wierden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wierden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wierden Overijssel, 7641 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820505]