Pouls BV A

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 12 A , 7641 BW Wierden, Overijssel

E-mail

Over Pouls BV A

Reisburo Pouls is aangesloten bij Toerkoop, Coöperatieve Vereniging van Reisbureaus u.a. met circa 150 vestigingen in heel Nederland. De bij de Toerkoop Reisburo Groep aangesloten ondernemers zijn allen zelfstandig ondernemer; zij werken voor eigen rekening en risico zoals dat heet. U kunt bij ons gebruikmaken van de best mogelijke communicatie- en boekingsmogelijkheden.Telefonisch, per fax, per e-mail of direct online en 24 uur per dag. Onze medewerkers maken een gratis prijsvergelijking en via onze gratis e-mail nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws, onze laatste aanbiedingen en last minutes.

Als organisatie willen wij u de best mogelijke service en kwaliteit bieden. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor groepsreizen, zowel met zakenrelaties als met vrienden of familie. Onze reisadviseurs nemen u graag het werk uit handen en leggen u snel een vakkundig en op maat gesneden reisvoorstel voor.

Via de website kunt u vanuit uw luie stoel uw vakantie vastleggen. Ook dan blijft u verzekerd van onze vakkennis. De betaling van de door u op deze website geboekte reizen kunt u uiteraard ook persoonlijk via het reisbureau bij u in de buurt regelen. De reisdocumenten worden gecontroleerd en met u doorgenomen of op uw verzoek naar uw huisadres verstuurd. Ook uw reis boeken via e-mail is heel simpel. Als u een e-mail stuurt met uw globale reiswensen, dan maken wij deze wensen concreet voor u en ontvangt u van ons binnen 24 uur een passend voorstel.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Tours

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pouls BV A in Stationsstraat 12 A, Wierden Overijssel 7641 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wierden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wierden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wierden Overijssel, 7641 BW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818268]