Stukadoorsbedrijf Huiskes BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bedrijvenstraat 5 , 7641 AM Wierden, Overijssel

E-mail

Over Stukadoorsbedrijf Huiskes BV

Stukadoorsbedrijf Huiskes is in 1999 opgericht door de broers Raymond en Stephan Huiskes. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waarbinnen op dit moment 9 ervaren stukadoors en spackspuiters, die een goede en vakkundige opleiding hebben genoten en over veel praktische ervaring beschikken, werkzaam zijn. We zijn een regionaal opererend stukadoorsbedrijf en zijn werkzaam voor diverse erkende aannemersbedrijven uit de regio. Ook werken we regelmatig voor particulieren.

De ambitie om een stukadoorsbedrijf te runnen waarbinnen vakwerk de hoogste prioriteit heeft is onze grootse uitdaging. Goed en gedegen stukadoorswerk, waarbij ruimte is voor vernieuwingen en creativiteit.

Doordat Stukadoorsbedrijf Huiskes is opgenomen in het register van erkende leerbedrijven van de stichting Savantis kunnen leerlingstukadoors het echte vakwerk leren van deze ervaren vakmensen.

In juli van 2004 werd het nieuwe bedrijfspand aan de Bedrijvenstraat 5 te Wierden aangekocht. Het pand werd aangepast aan de moderne eisen van een stukadoorsbedrijf. Hierdoor kunnen we klanten de mogelijkheid bieden een indrukwekkende showroom met zowel modern als authentiek stukadoorswerk te bezichtigen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wierden Overijssel

Is Stukadoorsbedrijf Huiskes BV in Bedrijvenstraat 5, Wierden Overijssel 7641 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wierden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wierden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wierden Overijssel, 7641 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753627]