TwenPack B.V.

Afdrukken

Is TwenPack B.V. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vijverweg 2 , 7641 LH Wierden, Overijssel

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over TwenPack B.V.

TwenPack biedt professionele e-logistics en e-fulfilment diensten. Vanuit een brede expertise en een goed ingerichte thuisbasis. TwenPack is onderdeel van de Twentepoort Groep.

Voor onze e-logistics diensten beschikken wij over moderne, ruime warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land; op steenworp afstand van de A1 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegen wij daadwerkelijk waarde toe aan jouw organisatie.

Dat doen we zowel permanent als tijdelijk. We verzorgen je e-logistics dus ook wanneer je binnen je supply chain te maken krijgt met seizoensartikelen, tijdelijke onderbezetting, etc. Ons team van de afdeling Pick & Pack is flexibel inzetbaar.

Zij verpakken en verzenden uw goederen op de afgesproken manier, binnen de cut-off tijd, realtime te volgen in ons WMS-systeem. Zo kun jij je richten op je corebusiness. Een g

Kaart

Is TwenPack B.V. in Vijverweg 2, Wierden Overijssel 7641 LH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Wierden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wierden Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wierden Overijssel, 7641 LH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813083]