Weerd Uitvaartverzorging De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ereprijs 31 , 8131 GL Wijhe, Overijssel
Olst-Wijhe, Salland

E-mail

Over Weerd Uitvaartverzorging De

Het is goed om na te denken over de uitvaart. Wat is er mogelijk? U kunt vooraf uw wensen bij ons vastleggen.

Sereen, aards, klassiek of levendig. U neemt een leven lang beslissingen, het is dan ook niet vreemd om ook over uw eigen afscheid na te denken.

Nog beter is het om uw individuele wensen vast te leggen. Bijvoorbeeld met het boekje ‘Mijn laatste wens’. Of aan de hand van een persoonlijk gesprek met mij. U kunt, bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken, uw aandacht richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Het gaat daarbij om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hoe stelt u zich de opbaring voor? Hecht u waarde aan een condoleance? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Heeft u een fotograaf op het oog, of wilt u laten filmen. Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie op de dag zelf?

Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

Bas de Weerd

Ons verzorgingsgebied bestaat uit de plaatsen:
Boerhaar, Boskamp, Broekland, Den Nul, Elshof, Heeten, Heino, Herxen, Laag-Zuthem, Lierderholthuis, Middel, Nieuw-Heeten, Olst-Wijhe, Raalte, Schoonheeten, Wesepe en Zwolle-Zuid.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeWeerdUitvaartverzorging

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weerd Uitvaartverzorging De in Ereprijs 31, Wijhe Overijssel 8131 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wijhe Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijhe Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijhe Overijssel, 8131 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824387]