Led Onderwaterverlichting EVA Optic Q1

Led Onderwaterverlichting EVA Optic Q1 van EVA Optic B.V.

Door: EVA Optic B.V.  24-05-2011
Trefwoorden: Led Verlichting, Onderwaterverlichting, Zwembadverlichting

De EVA Optic Q1 is de meest krachtige kleine LED onderwaterlamp. Met een energieverbruik van slechts 15W heeft deze kleine krachtpatser een lichtopbrengst vergelijkbaar met een 150W halogeenlamp.

De EVA Optic Q1 kan zich qua lichtopbrengst meten met de meeste onderwaterverlichting verkrijgbaar op de internationale markt. Het compacte ontwerp maken de Q1 echter ook geschikt voor toepassingen die buiten het bereik blijven van andere onderwaterverlichting, zoals jacuzzi’s en whirlpools, trappen, peuterbadjes, spuitobjecten, ondiepe fonteinen, etc.

De Q1 heeft een geïntegreerde 3mm wit frosted Polyethyleen afdekschijf waardoor de lamp compleet een doorsnede heeft van slechts 10 cm. De omgezette rand van de geïntegreerde schijf geeft de lamp een mooie design uitstraling.

EVA Optic Q1 onderwaterverlichting is verkrijgbaar als complete set bestaande uit: Q1 led onderwaterlamp met geintegreerde schijf, driver, voeding en inbouwnis (tevens vervaardigd van 3mm dik frosted Polyethyleen).

Net als de andere onderwaterverlichting van EVA Optic is de Q1 geschikt voor zowel zoet water, chloorwater en zout water. EVA Optic onderwaterlampen zijn geperst onder hoge druk en kunnen worden toegepast tot ten minste 20 meter diepte (2 bar). Dit maakt EVA Optic onderwaterverlichting zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld duikbassins.

Trefwoorden: Led Verlichting, Onderwaterverlichting, Zwembadverlichting

Andere producten en diensten van EVA Optic B.V.

Led lijnverlichting EVA Optic LEDline van EVA Optic B.V. thumbnail
24-05-2011

Led lijnverlichting EVA Optic LEDline

EVA Optic LEDline is het eerste LED lijnverlichting systeem met voldoende capaciteit om te voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan basisverlichting in zwembaden


IP68 led spotlight EVA Optic S6 van EVA Optic B.V. thumbnail
24-05-2011

IP68 led spotlight EVA Optic S6

ip68 led spotlight, kan boven en onder water worden toegepast. Zeer krachtige spot, geschikt voor veeleisende omgevingen.