Van Leeuwen Buizen Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindtsedijk 120 , 3336 LE Zwijndrecht, Overijssel

E-mail

Over Van Leeuwen Buizen Groep

Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. We zijn in vrijwel alle industriële sectoren actief. Met zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Amerika zorgen we ervoor dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn, waar nodig bewerkt op maat. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van sourcing, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in de markten Industry en Energy. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend in haar markten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/vanleeuwengroup

Categorieën: Plumbing & Draining

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Leeuwen Buizen Groep in Lindtsedijk 120, Zwijndrecht Overijssel 3336 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zwijndrecht Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Overijssel, 3336 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229235]