Makelaars - adverteer uw objecten gratis bij Affidata

Door: Affidata  26-05-2009

Wij importeren gratis uw XML data feed.

Wilt u graag gratis adverteren op Affidata maar heeft u geen tijd om advertenties te plaatsen ? Affidata kan uw objecten geautomatiseerd inlezen en publiceren op alle Affidata websites. Wij publiceren al uw objecten gratis op Enormo.com

Succesverhalen :

“Sinds geruime tijd dat Realmente is gaan adverteren bij Affidata, kunnen wij spreken over een zeer positieve response, het aantal leads wat bij ons is binnengekomen zijn serieus te noemen. De eigenaren en beheerders van de website zijn snel en accuraat in het afhandelen van de zakelijk afwerkingen. In onze beoordeling op de schaal van 1-10 is onze waardering voor Affidata op 8.”

Nicolette E. van Kruiselbergen
Realmente Real Estate
Heemstede, Nederland

“Via de site van Affidata krijg ik veel potentiële cliënten. Het team van Affidata is zeer kundig en reageert altijd binnen 24 uur op door mij gestuurde informatieverzoeken. Bovendien geeft Affidata gevraagd en ongevraagd adviezen hoe we onze marketingactiviteiten kunnen optimaliseren.
Ik kan iedereen van harte aanbevelen om Affidata te gebruiken om objecten onder de aandacht te brengen van zijn of haar doelgroep.”

Natascha van Kouwen
Europa Vastgoed
Lommel, België

Expertise op gebied Internet en Internetmarketing :

Het team achter Affidata is oorspronkelijk afkomstig van Wehkamp. Vanaf 1997 zijn wij betrokken geweest bij de ontwikkeling en uitbouw van Wehkamp.nl, de grootste e-commerce website van Nederland. Wij hebben veel expertise op het gebied van Internet en Internetmarketing.

Wilt u de vindbaarheid van uw website verbeteren ? Bent u ontevreden over de 'usability' van uw website ? Affidata kan u helpen bij het optimaliseren.


Contact Affidata

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share