AKA Escape Rooms

Afdrukken

Is AKA Escape Rooms incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grote Voort 5 , 8041AM Zwolle, Overijssel

E-mail

Over AKA Escape Rooms

Wij bieden diverse escape rooms aan in een Victoriaans thema. Escape rooms zijn een vorm van recreatie waarbij er tal van fysieke puzzels dienen te worden opgelost met een tijdsklok. Je wordt met een groep opgesloten en je krijgt 60 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen. Erg spannend en uitdagend! Het is erg geschikt als personeelsuitje. Maar de setting biedt ook ideale mogelijkheden voor teambuilding. Wij bieden hiervoor ook coaching aan.

Natuurlijk is het ook ideaal als uitje met vrienden of vriendinnen. Maar ook voor vrijgezellenfeesten, familie en dating is het een geweldige ervaring.

Kaart

Is AKA Escape Rooms in Grote Voort 5, Zwolle Overijssel 8041AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Entertainment diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Entertainment per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8041AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824603]