Architecten Bruin BV BNA de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veerallee 38 , 8019 AD Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Architecten Bruin BV BNA de

De Bruin Architecten heeft sinds 1966 haar naam gevestigd met een zeer breed scala aan opdrachten.
Wij houden ons bezig met o.a. de realisatie van woningbouw , utiliteitsbouw, scholenbouw , gezondheidszorg, restauratie en interieur.
Voortdurend zijn wij bezig onze visie op gebied van architectuur en bouwtechniek aan te scherpen.

Architectuur is leefruimte, ruimte om bijvoorbeeld; te werken, te wonen, te leren of te ontspannen. Praktische, prettige ruimte, van stedenbouw tot interieur, ontworpen als een maatpak. Met de juiste verhoudingen en een passend karakter, luisterend naar de wensen en behoeften van de gebruiker. Tevens is het toepassen van regelgeving en het hieraan toetsen van onze projecten een belangrijk onderdeel. Bijzondere architectuur kan zeer gevarieerd zijn; groot of klein, tijdelijk of permanent, landelijk of stedelijk, introvert of opvallend; maar, altijd duurzaam, royaal, ruimtelijk en uitnodigend. Hierbinnen streven we naar toekomstbestendigheid. Door de inzet van bouwkundige kennis bevatten onze gebouwen de juiste materialen met passende veroudering, flexibiliteit en ruimte voor aanpassingen. Daarbij is een ruim budget niet altijd noodzakelijk; kwaliteit zit hem in toewijding.

Graag werken wij nauwlettend samen met onze opdrachtgevers zowel tijdens het ontwerp- als het bouwproces, om goed te kunnen communiceren, informeren en adviseren, en zodoende tot het beste resultaat te komen, binnen budget, wensen en optimale service.

Bouwen met ambities vereist teamwerk, zowel in samenwerking met andere partijen als intern. Ons team, bestaande uit architecten, projectleiders, bouwkundig tekenaars, secretariaat en stagiairs, streeft naar de beste kwaliteit van schets tot oplevering.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/debruinarchitec

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Architecten Bruin BV BNA de in Veerallee 38, Zwolle Overijssel 8019 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8019 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3690631]