Weer een baby geboren. En nu?

Weer een baby geboren. En nu? van Babymand. Nl

Door: Babymand. Nl  22-02-2007

Babymand.com is op het gebied van business to business internetverkopen van kraamcadeau’s marktleider in Nederland. Vele grote en kleinere bedrijven hebben de afgelopen jaren mensen in hun omgeving blij gemaakt met een kraamgeschenk waar nog steeds over gesproken wordt. De babymanden zijn geheel op maat samen te stellen. Denk aan een blokkenkar voor een bouwbedrijf of een brandweersloopauto met inhoud voor brandweerlieden.

Concurrent van bosje bloemen
Eigenaresse van Babymand.com Hanneke: “Babymand.com is als het ware de concurrent van het bosje bloemen. Een bos ruikers kost al snel 20 euro. Duur, niet origineel en maar zeer beperkt houdbaar. Voor minder heb je een leuke luiertaart of geboortebord waar je enorm leuke reacties mee uitlokt.” Hang je toch aan bloemen? Kies dan eens een kraamboeket vol leuke babyartikelen die vader en moeder de eerste maanden goed kunnen gebruiken voor hun pasgeboren kanjer.

Testimonial klant (Medewerker van PZ)
Met een paar klikken was het al in huis
“Ik zat met m’n handen in het haar. Weer een kindje geboren onder het personeel. Wat moest ik Frans dit keer geven? Toen ik via via op babymand.com terecht kwam en ik eierdoosjes met opgerolde sokjes zag staan en kleurrijke babyboeketten gevuld met luiers, knuffelbeer en pyjama, was ik verkocht. Met een paar klikken had Frans zijn cadeautje in huis.”

Testimonial klant (directeur)
Uniek, doordat het assortiment steeds verandert
“Ik weet nog goed wat ik dacht toen ik voor de eerste keer kennismaakte met Babymand.com. ‘Wát een originele kraamcadeaus. En niet eens voor veel geld.’ Inmiddels hebben we altijd een aantal kraammanden op voorraad staan in ons bedrijf. Voorzien van het bedrijfslogo. Het is heel prettig dat er geen minimum zit aan de bestelling bij Babymand. Af en toe bestel ik een enkel artikel dat ik laat personaliseren. Niet altijd alleen voor de zaak hoor. Ook wel eens voor privé mensen. Laatst zag ik dat het assortiment steeds weer verandert. Blijven de kraamcadeau’s dus lekker uniek.”

Testimonial klant (secretaresse)
Origineel cadeau voor het zusje
“Ik bestelde uit naam van ons bedrijf naast een fresh pak met rompers als kraamcadeau voor Jessie en Paul ook iets voor zusje Kim van vier. Het originele cadeau viel enorm in de smaak. Ik bestelde een parapluutje waar watervaste stiften bij zaten zodat hij de tekening op de paraplu kon inkleuren.”

Zie voor meer informatie www.babymand.com

 


Contact Babymand. Nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share