Acne specialisatie

Acne specialisatie van Beautysalon Sense of Nature

Door: Beautysalon Sense of Nature  15-08-2011
Trefwoorden: Schoonheidssalon, Salon, Groen

Acne is een aandoening van de talgklieren. Elke vierkante centimeter van de huid bevat ongeveer 15 talgkliertjes, die huidsmeer (talg) produceren. Dit huidsmeer wordt afgevoerd via een uitvoergang (het follikelkanaal) dat een opening (porie) heeft naar de huid toe. Uit sommige poriën steekt een haartje. Dat zijn de uitmondingen van de haarzakjes en de talgklieren. De poriën zonder haartje zijn de uitmondingen van de zweetkliertjes. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren in het gezicht, maar ook op de rug en de borst groter worden en meer talg (huidsmeer) produceren. Bovendien wordt de talg wat dikker en taaier van samenstelling, waardoor deze moeilijker naar de huid kan worden afgevoerd.
Acne is een puistvormige ontsteking van talgklieren in de huid onder invloed van de Proprion Bacterie. Acne kan daarnaast ook erfelijk bepaald zijn. De huid rondom de acne vertoont een roodheid en een toegenomen gevoeligheid.
Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad).
Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Hoewel heel 'gewoon' wat betreft voorkomen wordt het als zeer hinderlijk ervaren, cosmetisch storend en kan bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.
Bijna iedereen heeft in de tienerjaren in meer of mindere mate last van acne.
Vooral jonge mannen en vrouwen van 14 tot 18 jaar zijn aangedaan.

Voor meer informatie www.beautysalonsenseofnature.nl
Vergoeding via uw ziektekostenverzekering, met verwijzing van uw huisarts.

Trefwoorden: Acne, Beautysalon, Donkere Huid, Groen, Huidoneffenheden, Huidtherapeute, Huidtherapie, Phyto Naturelle, Salon, Schoonheid, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Thee

Andere producten en diensten van Beautysalon Sense of Nature

T-Away van Beautysalon Sense of Nature thumbnail
06-06-2011

T-Away

Een systeem dat directe resultaten geeft bij de behandeling van cosmetische huidproblemen