Bouwadviesbureau Bakker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rietkreek 2 , 8032 JN Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Bouwadviesbureau Bakker

Bouwadviesbureau Bakker is een onafhankelijk constructiebureau op het gebied van bouwkundige projecten.

Het bureau heb ik, Pieter Bakker, opgericht in 2006. Mijn expertise ligt op het gebied van het ontwerpen en berekenen van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies voor nieuwbouw, verbouw en renovatie van woning- en utiliteitsprojecten. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren, bouwbedrijven, architecten- en tekenbureaus.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in constructies van kleine tot zeer grote bouwprojecten bij diverse gerenommeerde ingenieursbureaus. Verder ben ik een aantal jaren docent geweest in constructievakken op de Hogeschool Windesheim te Zwolle

De kracht van het bureau is een klantgerichte aanpak met veel waarde voor persoonlijk contact dus korte communicatielijnen. Ik investeer in recente ontwikkelingen op mijn vakgebied en maak uiteraard gebruik van actuele IT-programmatuur.

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Verder is er de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen op basis van no cure no pay. Met name voor staalconstructies kan dat soms tot aanzienlijke besparingen leiden.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwolle Overijssel

Is Bouwadviesbureau Bakker in Rietkreek 2, Zwolle Overijssel 8032 JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8032 JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821016]