Crematorium Kranenburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kranenburgweg 9 , 8024 AC Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Crematorium Kranenburg

Crematorium Kranenburg werd eind 1984 in gebruik genomen. Het sfeervolle complex heeft een moderne en rustgevende uitstraling en ligt centraal in de prachtig beboste omgeving op het voormalige landgoed ‘Kranenburg’ in Zwolle. Dit landgoed is sinds 1933 in gebruik als begraafplaats. Door de landschappelijke aanleg, de natuurlijke en mooie ligging en de rustieke sfeer geniet Kranenburg landelijke bekendheid.

Crematorium Kranenburg heeft een prachtige aula met ruim 150 zitplaatsen en biedt in totaal plaats aan meer dan 450 familieleden en belangstellenden. Ook is er - naast de algemene ontvangstruimte - een familiekamer voor de directe nabestaanden. Wij hebben een uitgebreid muziekrepertoire en een professionele muziekstudio.

De twee condoleanceruimten, die in grootte kunnen worden aangepast, bieden de mogelijkheid om de familie na afloop van de plechtigheid te condoleren. Tijdens de condoleance kan koffie met gebak, cake, koek, bonbons en diverse soorten broodjes geserveerd worden. Maar ook talloze andere consumpties zijn verkrijgbaar.

Ongeacht de woonplaats kan iedereen gebruik maken van de faciliteiten van Crematorium Kranenburg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwolle Overijssel

Is Crematorium Kranenburg in Kranenburgweg 9, Zwolle Overijssel 8024 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Crematorium diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Crematorium per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8024 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3759682]