Jubileumjaar voor Lifestyle Parc & Country Fair ‘Boven Het Maaiveld’ van 30 april t/m 3 mei

Door: Crossbow Productions/agency  29-01-2008

In het hemelvaartsweekend van 30 april tot en met 3 mei viert Lifestyle Parc & Country Fair ‘Boven Het Maaiveld’ haar vijfjarige jubileum. Dit jaarlijks terugkerende sfeervolle buitenevenement in het veluwse dorp Oldebroek trekt bezoekers uit het hele land. Met een gevarieerd aanbod aan landelijke producten in combinatie met een aansprekend programma is de countryfair een leuk dagje uit voor het hele gezin.
Ruim 120 bedrijven bieden gezamenlijk een keur aan artikelen, waaronder antiek, decoratie voor huis en tuin, sieraden, kleding, wijnen, tapas en olijfolie, meubels, brocante, buitenbaden, verzorgingsproducten, bloemen en planten et cetera. Ook zullen diverse ambachtelijke bedrijven hun producten door middel van demonstraties presenteren.

Koninginnedag
Dit jaar valt de eerste dag van het jubileum van de countryfair samen met Koninginnedag. Met het thema ´Koninklijk Genieten´ denkt de organisatie een feestelijke aanvulling te geven op de bestaande festiviteiten rond Koninginnedag. Op dit moment worden er voorbereidingen getroffen voor een speciaal Oranje ‘Boven Het Maaiveld’ programma voor jong en oud.

Groot succes
Vanwege het grote succes van het afgelopen jaar wordt het Middeleeuwse Kampement fors uitgebreid. Deze leuke historische activiteit neemt volwassenen en kinderen mee terug in de tijd van ridders, boogschieten, middeleeuwse lekkernijen, etc. Ook zullen er diverse oude ambachten uitgeoefend worden.

Verbazend gezellig
Het uitgebreide activiteitenprogramma van de Lifestyle Parc & Country Fair ‘Boven Het Maaiveld’ met tal van workshops, demonstraties, veel live muziek en diverse kinderactiviteiten heeft alles in zich om bezoekers van Boven Het Maaiveld een bijzonder gezellige tijd te bezorgen.

Voor meer informatie: Crossbow Productions [email protected] of 0525-633110

www.bovenhetmaaiveld.nl


Openingstijden:
Wo.30 april (Koninginnedag) 10.00 – 18.00 uur
Do. 1 mei (Hemelvaartsdag) 10.00 – 20.00 uur
Vr. 2 mei 10.00 –18.00 uur
Zat. 3 mei 10.00 - 18.00 uur Locatie:
Vierhuizenweg
8096 RP Oldebroek

Toegangsprijs
Volwassenen € 11,00
Kinderen t/m 12 jr
o.b.v. een volwassene gratis