A New Colour by Davines (ammonia en ppd vrije haarkleuringen)

A New Colour by Davines (ammonia en ppd vrije haarkleuringen) van Hair Plaza Multispacesalon

Door: Hair Plaza Multispacesalon  11-05-2012
Trefwoorden: Highlights, Davines, Haarkleuring

A New Colour vertaalt kleur in oneindige mogelijkheden en is het ideale gereedschap voor kleurspecialisten om mee te werken, voor een pure kleur en naar elke wens te vormen. Een 3 componenten kleursysteem garandeert maximale prestaties, extreem comfort en gebruiksgemak. Geen schade aan het haar, geen reactie op de hoofdhuid! *Vrij van ammonia: met MEA, is een vloeistof, in water oplosbaar, biologisch afbreekbaar: geen geur. Het is een natuurlijke stof die ook een biologische functie in de mens heeft. *Zonder geur: parfum is niet nodig omdat er geen onaangename geuren verdoezeld moeten worden. Geuren kunnen leiden tot reacties. *Met carotenoïden en melanine voor een sterke antioxidant-werking *Vitamine C: met sterke antioxidant eigenschappen. Samen met carotenoïden en melanine in de kleur, creëert het een samenstelling met sterke antioxidant / anti-vrije radicalen eigenschappen. *Metasilicaat: natuurlijk biologisch afbreekbaar alkaliserende agent, uit kwartspoeder. *Plantaardige Vaseline: natuurlijke ingrediënten die polijsten, hydrateren en het haar verzachten. Gemaakt van ricinusolie, dat de haarstructuur verzacht en beschermt. (voorkomt haarbreuk en voorkomt gespleten punten, want het is in staat om de totale hoeveelheid lipiden in het haar in evenwicht te brengen). En van carnaubawas, met polijstende en antioxiderende eigenschappen

Trefwoorden: ammonia vrije haarkleuringen, Davines, Haarkleuring, Haarkleuringen, Highlights, Hoofdhuid Problemen, Kapper Hattem, Kleurspecialisten,

Contact Hair Plaza Multispacesalon

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Hair Plaza Multispacesalon

Beauty Event Let's Face It met Dermaclinic Zwolle van Hair Plaza Multispacesalon thumbnail
04-04-2012

Beauty Event Let's Face It met Dermaclinic Zwolle

Topkappers, visagisten en een kijkje achter de schermen van DermaClinic. Dat zijn de ingrediënten voor het unieke beauty event ‘Let’s Face it’ dat DermaClinic op 15 april a.s. speciaal voor u organiseert.


Flip-in hair bij Hair Plaza van Hair Plaza Multispacesalon thumbnail
06-08-2011

Flip-in hair bij Hair Plaza

Binnen 5 minuten een vollere en langere haarbos! De droom van iedere vrouw!


13-01-2011

Hair Plaza loves fashionable students with their own style

studententarief, studentenkorting, jeugd in hattem, kapper voor jeugd in hattem.


15-03-2010

Tov Essentials, new luxury tassen en sieraden voor fashionistas

luxe leder, uniek en onderscheidend, modisch, Tov sieraden, Tov Tassen, Tov Hattem


15-03-2010

Tigi Hairstyling voor funky people

Hairstyling voor mooi lang glanzend haar, hairstyling voor krullen


Haar, make up, styling adviezen door Hair Plaza specialisten in Hattem van Hair Plaza Multispacesalon thumbnail
07-11-2008

Haar, make up, styling adviezen door Hair Plaza specialisten in Hattem

Voor haar, make up en styling adviezen staan wij ons mannetje bij Hair Plaza. Een team van vakspecialisten met pure passie voor alles op het gebied van hair - beauty & fashion. Een nieuwe coupe? Een mooie kleur? Make up advies? Hair extensions? Styling tips? Metamorfose?  Hoofhuid behandelingen en massages? U wenst...................wij bieden u een op maat gemaakt advies!


Hoofdhuid massages & hoofdhuid behandelingen bij Hair Plaza van Hair Plaza Multispacesalon thumbnail
19-10-2008

Hoofdhuid massages & hoofdhuid behandelingen bij Hair Plaza

Herkent u de volgende punten? Last van een droge, geirriteerde of schilferige hoofdhuid? Heeft u poreus, kwetsbaar of futloos haar? Herkent u haaruitval, roos of hormonale onbalans? Krijgt u dunner haar of wordt u zelfs kaler? Bent u gespannen en wilt u ontstressen? Behoefte aan een rustgevende of juist vitaliserende hoofdmassage? Dat komt vaker voor dan we ons kunnen bedenken.

Bij Hair Plaza hebben wij de specialisten voor al deze vragen en oplossingen in huis.


Hairweaving d.m.v. micro ringen bij Hair Plaza van Hair Plaza Multispacesalon thumbnail
30-09-2008

Hairweaving d.m.v. micro ringen bij Hair Plaza

Nieuw bij Hair Plaza, hairweaving met een bevestiging van micro ringen. Een nieuwe techniek die zeer vriendelijk is voor het eigen haar.
Micro ringen hebben een siliconen binnenringetje en zijn van de buitenkant hard. Dit wordt om het haar heen geklemd en blijft 6 tot 10 weken zeer goed zitten. De weaves kunnen daarna makkelijk losgehaald worden en met nieuwe micro ringen omhoog geplaatst worden.