Haar, make up, styling adviezen door Hair Plaza specialisten in Hattem

Haar, make up, styling adviezen door Hair Plaza specialisten in Hattem van Hair Plaza Multispacesalon

Door: Hair Plaza Multispacesalon  07-11-2008

Niet alleen Huub, internationaal topstylist en creatief brein achter Hair plaza, maar ook onze Hair Crew members stellen hogen eisen aan hun persoonlijke vakkundigheid, creativiteit en inzicht.
Het continue volgen van diverse trainingen of workshops, het bezoeken van beurzen en shows, het lezen van internationale mode-, en lifestyle magazines vergroot hierdoor hun vaardigheden en passie voor het vak.

Verschillende Hair Crew members zijn ook getraind in specifieke specialisaties. Deze specialisaties vergroten de kennis, kracht en professionaliteit van ons team enorm en maakt het vak voor onze specialisten nog uitdagender.

Hair Plaza Crew members bestaan uit topstylisten en specialisten die u een realistische kijk op haarmode, beauty,fashion en lifestyle mee geven.

Wij hebben het hier niet over DE looks of HET kapsel van dit moment.
We willen proberen uw beste kanten te accentueren en daarmee uw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty, en fashion; het staat niet vast wat u perse WEL of juist NIET moet doen.

Het geheim is dat u samen met ons uitvindt wat bij uw levensstijl past.

We hopen dat uw bezoek aan onze multispace salon een waardevolle aanvulling is geweest op uw uitstraling en uw zelfvertrouwen, maar het allerbelangrijkste is dat u zich er goed mee voelt en er iedere dag van geniet!!

Van harte welkom in onze salon,


Contact Hair Plaza Multispacesalon

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share