Hoofdhuid massages & hoofdhuid behandelingen bij Hair Plaza

Hoofdhuid massages & hoofdhuid behandelingen bij Hair Plaza van Hair Plaza Multispacesalon

Door: Hair Plaza Multispacesalon  19-10-2008

Waarom we gewoonlijk meer tijd (en geld) investeren in huidverzorging dan in de verzorging van ons haar of van onze hoofdhuid is niet duidelijk. Feit is dat je har en hoofdhuid net zoveel aandacht nodig heeft. Glanzend en gezond haar krijg je niet zomaar cadeau. Daar moet je iets voor doen. Gezond haar komt van binnenuit. Dat geldt dus niet alleen voor je huid maar ook voor haar en hoofdhuid. Een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon en een gezonde lifestyle in combinatie met de juiste shampoo en verzorging zorgen uiteindelijk voor die mooie glans en een gezonde hoofdhuid.

Bij HAIR PLAZA zijn 2 professionele well-being  haarspecialisten die de afgelopen 1,5 jaar intensief geschoold zijn in het analyseren, behandelen en begeleiden en oplossen van hoofdhuid,- en haarproblemen en hoofdmassage technieken.

Ageeth van den Beld en Jennifer Mulder hebben met veel interesse, motivatie en vakkundigheid hun scholing bij de Davines Academy met succes gevolgd en hebben zich inmiddels ontwikkeld tot ervaren specialisten op dit gebied.

Specifieke vragen of problemen worden serieus en adequaat aangepakt en begeleid met de unieke lijn van Natural Tech by Davines.
Maar ook ontspannendeof vitaliserende hoofdmassages behoren tot hun speciale kwaliteiten.
Informeer naar de talloze mogelijkheden en maak een afspraak voor een intake/advies gesprek of boekt u een van deze specialsten voor een uitgebreide behandeling van 1 uur.

Hair Plaza, Nieuweweg 36 te Hattem.
Tel: 038-4449310


Contact Hair Plaza Multispacesalon

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share