Booozt! Teambuilding

Door: IDKR8  26-07-2011
Trefwoorden: Innovatie, Beleving, bijzondere bijeenkomst

BOOOZT! is een training samengesteld door IDKR8 en Faasen Training en coaching. Dit is geen gewone training, dit is BOOOZT! Niets is wat het lijkt, je valt van de ene verbazing in de andere. Je wordt overrompeld, verrast, overdonderd en ongemerkt werk je vanuit verschillende theoretische kaders aan jezelf en je organisatie. BOOOZT! geeft energie, zoekt de verdieping, maar het allerbelangrijkste: BOOOZT! verbindt mensen. Goede samenwerking en betrokkenheid creëer je met elkaar. De belangrijkste succesfactoren voor elke organisatie.

Programma
Wat is je passie? Wat drijft je in het leven? Wat geeft energie? Vragen die nog voor de eerste kop koffie beantwoord zijn. Ieder mens is uniek en heeft eigen kenmerkende kwaliteiten en uitdagingen. Bij BOOOZT! leer je ze niet alleen zien, maar vooral ook benoemen tijdens de ‘PowerSell’. Het gaat daarbij dit keer niet om jou, maar om de ander. Reactief of proactief? Begrippen van management goeroes, maar bij BOOOZT! breng je ze in praktijk tijdens de ‘High- Team’. De dynamiek van groepen lijkt soms moeilijk te doorgronden: de onbespreekbare zaken regeren, er lopen onzichtbare lijnen tussen mensen. Er wordt veel gepraat maar zelden geluisterd. Laat staan dat je gehoord wordt.

Resultaatgebieden 
• Vergroten van effectieve samenwerking
• Verbeteren van betrokkenheid
• Meer vertrouwen en openheid in de communicatie.
• Meer zelfkennis en begrip.

Trefwoorden: Beleving, bijzondere bijeenkomst, groepsverandering, Innovatie,

Andere producten en diensten van IDKR8

26-07-2011

Brainstormsessie

In onze één en twee daagse brainstormsessies creëert uw team vele ideeën voor toekomstige succesvolle producten en diensten. We helpen


26-07-2011

Training overtuig met beeld

Je uit kunnen drukken in beelden wordt steeds belangrijker. Steeds vaker moet een idee in een beeld of in een


26-07-2011

Training innovatief denken

Wat is het? In de training Innovatief Denken gaan de deelnemers aan de slag met een aantal verschillende creatieve denktechnieken.