Brainstormsessie

Door: IDKR8  26-07-2011
Trefwoorden: Communicatie, Innovatie, Brainstorm

In onze één en twee daagse brainstormsessies creëert uw team vele ideeën voor toekomstige succesvolle producten en diensten. We helpen de teamleden om buiten de bestaande kaders te denken. Dat doen we op een praktische en inspirerende manier en met een duidelijk doel voor ogen.

Eéndaagse brainstorm sessie
In een ééndaagse brainstormsessie zal uw team vele ideeën genereren en de meest kansrijke ideeën selecteren.

Tweedaagse brainstorm sessie
In een tweedaagse brainstormsessie zullen de meest kansrijke ideeën van de eerste dag tijdens de tweede dag op gestructureerde en creatieve wijze worden uitgewerkt tot sterke concepten.

Voorbereidingen
Het succes van een goede brainstormsessie zit in een goede voorbereiding. Op basis van een intakegesprek met de opdrachtgever en een aantal teamleden worden de doelstellingen en gewenste resultaten duidelijk omschreven en vastgelegd. Deze gesprekken maken het ook mogelijk om relevante informatie te verzamelen waar de teamleden in de sessie op zullen voortbouwen. Denk hierbij aan marktonderzoeken, trends en bedrijfsstrategie.

Tools
In de brainstormsessie zal uw team vanuit verschillende invalshoeken ideeën genereren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van unieke innovatietools voor het bedenken van vernieuwende, praktische ideeën. U zult versteld staan van de resultaten!

Beeldend verslag
Na de brainstormsessie ontvangt u een beeldend verslag van de uitkomsten van de brainstormsessie.

Trefwoorden: Brainstorm, Communicatie, Innovatie, innovatief organiseren

Andere producten en diensten van IDKR8

26-07-2011

Booozt! Teambuilding

BOOOZT! is een training samengesteld door IDKR8 en Faasen Training en coaching. Dit is geen gewone training, dit is BOOOZT!


26-07-2011

Training overtuig met beeld

Je uit kunnen drukken in beelden wordt steeds belangrijker. Steeds vaker moet een idee in een beeld of in een


26-07-2011

Training innovatief denken

Wat is het? In de training Innovatief Denken gaan de deelnemers aan de slag met een aantal verschillende creatieve denktechnieken.