Training overtuig met beeld

Door: IDKR8  26-07-2011
Trefwoorden: Beleving, Creativiteitstraining

Je uit kunnen drukken in beelden wordt steeds belangrijker. Steeds vaker moet een idee in een beeld of in een serie beelden gepresenteerd worden in plaats van in een lijvig rapport. Deze realiteit eist van iedereen om zijn/haar ideeën om te kunnen zetten in aansprekende beelden. Vaak heeft één beeld of één plaatje meer impact dan twintig bladzijden geschreven tekst en dit zal in de toekomst alleen maar meer het geval zijn.

In de training “overtuig met beeld” krijgen de deelnemers informatie over het belang van beelden en beelddenken in deze tijd en gaan ze er zelf in de praktijk mee aan de slag. Het gaat er in deze training om, dat je je steeds makkelijker kan uitdrukken d.m.v. beelden. Zodat je in de toekomst je presentaties /vergaderingen / nieuwe ideeën op een sprekendere manier kan verbeelden en zo de ander kan overtuigen. ( klant / medewerkers / directie)

Trefwoorden: Beleving, Creativiteitstraining

Andere producten en diensten van IDKR8

26-07-2011

Booozt! Teambuilding

BOOOZT! is een training samengesteld door IDKR8 en Faasen Training en coaching. Dit is geen gewone training, dit is BOOOZT!


26-07-2011

Brainstormsessie

In onze één en twee daagse brainstormsessies creëert uw team vele ideeën voor toekomstige succesvolle producten en diensten. We helpen


26-07-2011

Training innovatief denken

Wat is het? In de training Innovatief Denken gaan de deelnemers aan de slag met een aantal verschillende creatieve denktechnieken.