Succes in barre tijden

Door: K.i.s.s  03-04-2009
Trefwoorden: Koffiemachine, Senseo, Koffiepads

Ondanks de recessie waarin we ons op dit moment bevinden zijn er toch nog lichtpuntjes te ontdekken in de retail. Vandaag werd de 100.000ste Pad-disposer uitgereikt aan mevrouw Geneviéve Thurin uit Lelystad, die bij de IT’s vestiging in Almere volledig werd verrast toen zij de aankoop deed.

Commercieel directeur John Bakker verantwoordelijk voor de Pad-disposer in Europa en de filiaal manager van IT’s de heer Eric Mandjes zetten mevr. Thurin in de bloemetjes.

De Pad-disposer, een handig bakje om onder je Senseo te plaatsen, voor gebruikte of nieuwe pads, is een enorm succes in Europa. Dit 100% Hollandse product is pas sinds november 2008 op de markt en heeft nu reeds het magische getal van 100.000 stuks bereikt. John Bakker en William Kivits, de bedenkers van het product zijn trots op de bereikte aantallen in nog geen half jaar: "We bestrijken ongeveer 70% van de electro branche, maar we willen graag doorstoten naar de supermarkt branche, aangezien daar de consument bijna elke dag te vinden is."

Dat de 100.000ste juist bij IT’s werd verkocht is geen verrassing, dit bedrijf was de allereerste in Europa die de Pad-disposer in haar assortiment opnam. Het product heeft een vaste positie verworven in de schappen van IT’s.

Trefwoorden: Afvalbakje Senseo, Gebruikte Pads, Koffiemachine, Koffiepads, Pad-disposer, Senseo,

Contact K.i.s.s

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share