2008 Terugblik naar 2007

2008 Terugblik naar 2007 van Kredietshop Zwolle

Door: Kredietshop Zwolle  03-01-2008
Trefwoorden: Advies, Internet, Online

2007 is weer voorbij en natuurlijk houden we een terugblik naar allerlei verschillende onderwerpen. Deze keer heb ik de top 10 van de meest begerenswaardige gadget's bekeken.

De beste hebbedingetjes van 2007. Time Magazine stelde een lijst samen met de beste pda’s camera’s smartphones en andere moderne speeltjes. Op 1 –weinig verrassend- de iPhone, maar de andere topgadgets van Time zijn zeker het bekijken waard.

2: Nikon Coolpix S51c
3: Netgear Skype Phone
4: Palm Centro
5: Sony Handycam HDR-CX7
6: Samsung P2
7: Toshiba Portégé R500-S5004
8: FlyTech Dragonfly
9: Iomega eGo Portable Hard Drive
10: Belkin N1 Vision Wi-Fi Router

* De iPhone is Apples veel besproken bel-, muziek- en videospeeltje
* De Nikon Coolpix S51c is Apple's meest besproken bel, muziek en videospeeltje
* De netgar Skype Phone is een draadloze telefoon met ingbouwde Skype software. Account aanmaken en met je telefoon inloggen en Skypen maar.
* De Palm Centro heeft alle toepassingen van een smartphone en is ook nog eens betaalbaar.
* De Sony Handycam HDR-CX7 een handycam die alles op een flash memorycard zet dus geen gerommel meer met bandjes of disk's. Heeft een high     definiton beeld.
* De Samsung P2 is Samsungs iPodkiller, met touchscreen uiteraard. Speelt video’s, MP3 en WMA bestanden.
* De Toshiba Portégé R500-S5004 is cool, vet en mega hip. Het is een echte dunne laptop met een shockproof harde schijf.
* De FlyTech Dragonfly is een te gek speeltje. Een grote libelle, afstandsbestuurbaar en houd zichzelf al klapperend met zijn vleugels in de lucht.
* De Iomega eGo Portable Hard Drive. Een externe harde schijf met een capaciteit van 160 GB, niet echt speciaal.  Maar de vormgeving van de Iomgea eGo is echt een "work of art".
* De Belkin N1 Vision Wi-Fi Router Deze wifi router werkt met de nieuwe ‘N’standaard voor wifi. Belangrijker: hij heeft een mooi aangezicht op je bureau en er zit een metertje op dat je meteen laat zien wat voor activiteiten de router moet verzetten. Zo kun je dus meteen het internetgedrag van je kids wat in de gaten houden.
Gadget's kopen? kijk hier voor een leuke aanbieding om ze te kopen

Trefwoorden: Advies, Gadget's, Geld, Internet, Krediet, Kredieten, Lenen, Lening, Online, Vergelijk,

Contact Kredietshop Zwolle

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share