Drie shows voor Lana Wolf uit Wezep (16-11-'06)

Drie shows voor Lana Wolf uit Wezep (16-11-'06) van Lana Wolf

Door: Lana Wolf  20-11-2006
Trefwoorden: Theater, Zangeres

Bron: http://www.locomediagroep.nl/tekst.htm


Op 1 december werkt ze mee aan de show van de Groningse groep ‘DIEP TRIEST’ die al jaren volle zalen trekt met het levenslied. ‘Terug Naar De Kust’ is een interactieve show met muziek, humor en dans, waarin het publiek een groot aandeel heeft. De show garandeert u een avondje uit waarin u heerlijk mee kunt zingen met liedjes van onder andere Wim Sonneveld, Henk Westbroek, Herman van Veen, Frans Bauer, Corry Konings, Jan Smit, Rob de Nijs, Liesbeth List, André Hazes, Jannes en vele anderen. Aanvang 20.15 uur.

Op 16 december werkt Lana mee aan de grote kerstshow met Peter Corry. Deze ster uit onder andere ‘The Magical Rhythms of Ireland’, zal op een bijzondere wijze de Engelse en Ierse Christmas Carols vertolken. Ook een prachtige uitvoering van ‘Ave Maria’ zal zeker niet ontbreken tijdens deze onvergetelijke show. Aanvang 20.15 uur.

Tot slot staat Lana Wolf op 24 januari 2007 opnieuw in de Stadsgehoorzaal om mee te werken aan Those were the days Flowerpowershow met René Muthert, de veel besproken ex van Patty Brard. Aanvang 20.15 uur.

Kijk op http://www.lanawolf.nl voor verdere informatie

Trefwoorden: Theater, Zangeres