Theater Premiere 'Terug naar de Kust' groot succes

Theater Premiere 'Terug naar de Kust' groot succes van Lana Wolf

Door: Lana Wolf  12-09-2006
Trefwoorden: Zangeres


In ‘Terug Naar De Kust’ brengt DIEP TRIEST een geweldige muzikale show met in totaal maar liefst tien musici en artiesten.

Het Nederlandse lied staat meer dan ooit in de belangstelling en is enorm populair. Daarom is het nu tijd voor een fantastische avondvullende theatershow met de beste Hollandse hits. En wíe zou dat nu beter kunnen uitvoeren dan de Groningse groep DIEP TRIEST?! De groep staat bekend om haar perfecte imitaties van artiesten van het Nederlandse lied als André Hazes, Corry Konings, Herman van Veen en vele anderen. “Terug Naar De Kust” speelt zich af in een penthouse dat uitkijkt over de Nederlandse kust. Gedurende de avond zullen verschillende gasten via de lift het penthouse betreden. Welke artiesten komen deze avond allemaal uit de lift? Zou het Corry Konings zijn?!

“Terug Naar De Kust” is een interactieve show met prachtige muziek, humor en dans in een schitterend decor. Een avond die u als liefhebber van het Nederlandse lied absoluut niet mag missen! En meezingen uit volle borst mag uiteraard. 

http://lanawolf.nl/showinfo.htm#Kust 

Trefwoorden: Zangeres