Librije Restaurant De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spinhuisplein 1 , 8011 ZZ Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Librije Restaurant De

Passie, de lijfspreuk van Jonnie en Thérèse Boer, is waar het allemaal om draait in de wereld van De Librije. Passie voor het koken, de wijnen, de gastronomie. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze, wars van conventies en vastgeroeste gewoonten.

Jonnie Boer wordt op vierentwintigjarige leeftijd chef-kok bij Restaurant De Librije en enkele jaren later koopt hij samen met zijn echtgenote Thérèse, gerespecteerde vinologe en gastvrouw, het restaurant, waarna vlak na de overname van het restaurant in 1993 de eerste Michelinster volgt. In 1999 volgt de tweede ster en daarmee is hij de jongste tweesterrenkok in Nederland. In 2004 is De Librije het tweede restaurant in Nederland dat een derde ster krijgt.

Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance. De basis van de keuken is pure ingrediënten van leveranciers uit de omgeving. Jonnie Boer met zijn keukenbrigade zorgt voor de perfectie in de keuken en Thérèse en haar team staan garant voor een bijzondere wijn – spijscombinatie.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di
-
Wo - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Librije Restaurant De in Spinhuisplein 1, Zwolle Overijssel 8011 ZZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8011 ZZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820182]