Librije's Atelier

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spinhuisplein 1 , 8011 ZZ Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Librije's Atelier

Vragen over recepten en wijnen die Jonnie en Thérèse in Restaurant De Librije dagelijks krijgen, hebben hen geïnspireerd tot Librije’s Atelier. Een kook- en wijnschool waar u in diverse workshops kennis maakt met Librije’s werkwijze en filosofie.

Kokend gaat u aan de slag in de ruimte waar eens de gevangeniskeuken van het Zwolse huis van bewaring was. Wij leren u de basisbeginselen van wijn, samen maken wij mondvermaakjes op het kookeiland of u geniet van de pure smaken van het zelfbereide diner.

Tijdens de kooklessen besteden wij veel aandacht aan koken met het seizoen en regionale producten zoals Jonnie in zijn eigen keuken toepast. De eendaagse kooklessen zijn ontwikkeld met onderwerpen variërend van het maken van Librije’s mondvermaakjes, uitgebreide 3- of 4-gangen menu’s en de vegetarische keuken.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cooking Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwolle Overijssel

Is Librije's Atelier in Spinhuisplein 1, Zwolle Overijssel 8011 ZZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8011 ZZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3791174]