Training navigeren in je loopbaan met CareerNavigator

Training navigeren in je loopbaan met CareerNavigator van LUMI communicatie & training

Door: LUMI communicatie & training  29-11-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Loopbaancoaching

Soms kom je op een punt in je loopbaan waarop je je afvraagt wat je verder wilt. Je haalt minder voldoening uit je werk, hebt het gevoel te zijn vastgelopen of moet misschien zelfs iets anders gaan doen. Loopbaancoach Marlou Gulikers helpt je tijdens deze training te ontdekken waar je energie van krijgt. Wat drijft jou en hoe kun je navigeren naar een functie die echt bij je past? Programma Veel mensen beginnen hun zoektocht naar een passende baan op vacaturesites. Maar de teleurstelling neemt toe als blijkt dat hun ideale baan daar niet te vinden is. Gelukkig zijn er andere, duurzamere manieren om in je element te komen. En die beginnen binnenin onszelf. In deze eendaagse training verhelder je aan de hand van de CareerNavigator je ambities, doet oefeningen en gaat naar huis met een persoonlijk profiel. Voor wie De training is een intensieve, praktijkgerichte training voor mensen die moeten of willen veranderen van baan of functie. De training helpt je te zien waar je energie van krijgt en van nature goed in bent en geeft je nieuw perspectief op en inzichten in loopbaankeuzes. De grootste winst is dat je niet meer gaat schaven aan tekortkomingen, maar je talenten (h)erkent! Meld je nu aan voor de training 'navigeren in je loopbaan' en leer hoe je stappen kunt zetten in de door jou gewenste richting. Aanmelden kan via www.lumi.nu of neem via 06 55 337 233 contact op met Marlou Gulikers voor meer informatie.

Trefwoorden: Loopbaancoaching, Persoonlijke Ontwikkeling

Contact LUMI communicatie & training

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van LUMI communicatie & training

25-01-2013

Sollicitatietraining: gericht solliciteren en goed voorbereid op sollicitatiegesprek

Gericht solliciteren en goed voorbereid op sollicitatiegesprek


05-06-2012

Unieke trainings- en vergaderlocatie in Zwolle in de Windesheimer molen

Stijlvol vergaderen in een authentieke molen in Zwolle.


Duurzame inzetbaarheid van medewerkers: LUMI loopbaanontwikkeling met CareerStorm Navigator van LUMI communicatie & training thumbnail
02-02-2012

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers: LUMI loopbaanontwikkeling met CareerStorm Navigator

Inzicht in kernkwaliteiten en hoe iemands toegevoegde waarde het best benut en duurzaam ingezet kan worden


02-09-2010

LUMI energiecoaching

Balans, rust, kracht, zelfvertrouwen, verbinding, focus, bewustwording, groei


Teamontwikkeling: het benutten van kracht van LUMI communicatie & training thumbnail
30-06-2008

Teamontwikkeling: het benutten van kracht

Waarin ligt de toegevoegde waarde van het team? Welke individuele kwaliteiten kun je bij jezelf en anderen herkennen en verbinden? Waar haal je inspiratie uit? Wat motiveert je om de dingen te doen zoals je ze doet?


Communicatietraining: de kracht van luisteren van LUMI communicatie & training thumbnail
30-06-2008

Communicatietraining: de kracht van luisteren

We zenden onbewust allerlei signalen uit naar de wereld om ons heen. Soms neemt iemand die feilloos waar en heb je het gevoel dat je begrepen wordt zonder zelfs een woord gezegd te hebben. In ons jachtige bestaan zijn we soms teveel bezig met de dingen om ons heen en verwachtingen waarvan we denken dat anderen die van ons hebben. We raken daardoor uit onze eigen kracht. Door echt te luisteren naar wat de ander bedoelt, kunnen we in verbinding zijn.


Verbindend communiceren bij veranderingsprocessen van LUMI communicatie & training thumbnail
30-06-2008

Verbindend communiceren bij veranderingsprocessen

Verbindend communiceren, verhelderen van de consequenties, richting geven in processen.


Personal coaching: in verbinding met jezelf van LUMI communicatie & training thumbnail
30-06-2008

Personal coaching: in verbinding met jezelf

De taal van ons lichaam weerspiegelt onze gedachten, gevoelens en intenties. Wanneer we opnieuw leren luisteren naar het lichaam helpt het ons weer in verbinding te komen met onszelf. Het ontdekken hoe je je energie gebruikt, kan je leren om vanuit eigen kracht te leven. Ontdekken waar aangeleerde overtuigingen je weerhouden om vrij te leven. Dit alles vanuit de gedachte dat je de buitenwereld niet kunt veranderen, wel de manier waarop jij die ervaart.