Nunspeets bedrijf denkt aan de (agrarische) toekomst.

Door: Nanoservices  10-04-2008
Trefwoorden: Environ-x, H5n1 Voorkomen, Sars Voorkomen,

Vanuit een historisch pand in het centrum van Nunspeet worden producten bedacht en ontwikkeld die zo in een sciencefiction film genoemd kunnen worden.

De tegenstelling vraagt om een nadere uitleg:

De firma, NanoServices BV ontwikkelt, handelt in en verzorgt de toepassingen van coatings voor diverse branches. Via de afdeling Green Earth Coatings worden milieuvriendelijk geproduceerde coatings ontwikkeld en toegepast. Het "State of the Art' product is Environ-X.

Vooral voor de agrarische markt is het goed te weten dat alle schadelijke bacterien en virussen compleet worden ontmanteld, dit gelt ook voor Sars en Vogelgriep (H5N1). Internationale test hebben uitgewezen dat meer dan 99,9% van alle bacterien en virussen binnen 4 uur totaal onschadelijk zijn gemaakt. De coating blijft plm 3 jaar werken. De coating kan op diverse ondergronden gebruikt worden en is dus toepasbaar in de pluimveestal maar ook in de transportmiddelen. Environ-X is onschadelijk voor mens en dier.

Het netto milieu resultaat is uitstekend omdat bij de productie zeer weinig energie wordt verbruikt, de coating op waterbasis is en en de werking geschiedt door het aanwezige licht. En als het donker wordt zorgt een speciaal toegevoegde grondstof ervoor dat de werking gewoon doorgaat.

Bijkomend voor is dat de coating ook de lucht zuivert van fijnstof (CO2 uitstoot, VOC's).

De coating wordt aangebracht door specialisten van NanoServices BV. Voor meer informatie: kijk op www.nanoservices.nl

Trefwoorden: Environ-x, H5n1 Voorkomen, Sars Voorkomen, Vogelgriep Voorkomen,