Account Manager bij Royal Goedewaagen vacature via NCP HRM werving en selectie

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  15-12-2007

Account Manager bij Royal Goedewaagen nieuwe vacature NCP HRM werving en selectie

Directeur Dick Edelstein: “Ons product is emotie! Daarom zijn wij op zoek naar een Account Manager die `imago´ kan verkopen en dit met gevoel kan uitdragen...”

Al bijna 400 jaar is Royal Goedewaagen bedenker en ambachtelijk producent van moderne en traditionele aardewerkproducten. De 68 medewerkers stellen zich ten doel om producten te creëren die mooi zijn om te maken, mooi zijn om te geven en mooi zijn om te krijgen. Zo maakt Royal Goedewaagen Delfts blauw producten, souvenirs voor o.a. de Holland Amerika Lijn en moderne design producten zoals bijzondere vazen, kruiken en wandboren. Het bedrijf is een nieuwe weg ingeslagen en richt zich naast haar standaard productgamma steeds meer op modernere producten en nieuwe marktgebieden. Daarom is NCP HRM voor Royal Goedewaagen op zoek naar een (Internationaal) Account Manager m/v. Zie ook: http://vacatures.ncphrm.nl 

NCP HRM is specialist in werving, selectie & assessment voor vacatures op HBO en WO werk- en denkniveau, zoals commerciële vacatures. Meer info: http://werving.en.selectie.ncphrm.nl.


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share