Baanbrekend en transparant initiatief NCP Select: Eén standaard tarief voor Werving & Selectie

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  11-04-2008

Baanbrekend en transparant initiatief NCP|Select: Eén standaard tarief voor Werving & Selectie.

Werving & Selectie bureau ‘NCP Select’ start vanaf maandag 14 april met een uniek initiatief voor de werving en selectie branche.

Het bureau heeft naast het bieden van kwaliteit, transparantie hoog in het vaandel staan. NCP Select zoekt continue naar vernieuwende oplossingen die moeten leiden tot kwaliteitsverbetering en transparantie. Het concept waarmee NCP Select van start gaat is baanbrekend voor de werving & selectie branche. Binnen deze branche is het te doen gebruikelijk dat opdrachtgevers een percentage van het jaarsalaris betalen of een honorarium afrekenen die afhankelijk is van de ‘zwaarte’ van de functie. NCP Select wil de transparantie die zij voorstaat bekrachtigen en daarom werkt NCP Select vanaf maandag 14 april met een helder verdienmodel, te weten een systeem dat gebaseerd is op het gemiddelde aantal uren en kosten per procedure ongeacht het niveau van de functie. NCP Select kent daarom één standaard tarief per procedure. Dit transparante verdienmodel is uniek binnen de werving & selectie branche.

NCP|Select
NCP Select is specialist in werving en selectie voor vacatures op HBO en WO werk- en denkniveau. In 2007 heeft NCP Select 96 procent van al haar werving & selectie opdrachten ingevuld, o.a. door inzet van het NCP Select instrument 'wervingsmix'. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is dit een zeer hoog slagingspercentage.

NCP Select is onderdeel van NCP HRM advies en interim B.V.. In 1974 werd de vereniging NCP Personeelsmanagement opgericht door ondernemers-organisatie (VNO) NCW. Sinds 1 januari 2007 is NCP HRM verzelfstandigd. NCP HRM biedt de diensten: Werving & Selectie, Assessment Center en HR advies & interim. NCP HRM is actief in geheel Nederland en heeft vestigingen in Zwolle, Leeuwarden, Amersfoort en ’s-Hertogenbosch.


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share