Dinsdag 6 mei P&O café Zwolle NCP HRM en Unique: Vinden, binden en boeien

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  25-04-2008

Dinsdag 6 mei P&O café Zwolle

Dinsdag 6 mei 2008 vindt voor de tweede keer dit jaar het P&O café Zwolle plaats: Een netwerkbijeenkomst georganiseerd door Unique Uitzendburo en NCP HRM.

Doel van de het P&O café Zwolle is om P&O'ers en P&O verantwoordelijken van bedrijven uit Zwolle en omgeving, in een informele sfeer kennis en ervaringen te laten uitwisselen.

De avond bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de avond wordt veelal verzorgd door een gastspreker. Aansluitend vindt er een borrel plaats waar men gezellig kan netwerken, napraten en ervaringen uitwisselen.
Deze keer staat centraal het thema “Vinden, binden en boeien”. Hoe vind je de juiste kandidaat, hoe houdt je deze vast en hoe laat je deze kandidaat zich thuis voelen.

Sven Wansink HR directeur van Unique Nederland laat u in een interactief betoog zien hoe Unique de markt heeft benaderd en welke benaderingen men heeft toegepast in een concurrerende omgeving, door een beleid neer te zetten dat medewerkers bindt, boeit en laat ontwikkelen volgens een zelfstandig functionerend opleidingsplan.

Hij neemt u mee in de wereld van diverse HR tools die toegepast kunnen worden om mensen te vinden, binden en te boeien.

NCP HRM en Unique uitzendbureau stellen zich ten doel om meerdere lokale P&O cafe´s te starten en te organiseren.

Meer informatie over het P&O café Zwolle vindt u op de website van NCP HRM: http://pno.cafe.zwolle.hr.netwerk.zwolle.6.mei.unique.uitzendburo.ncphrm.nl/


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share