Financiële detachering en financieel interim via de NCP Groep: FinSupport wordt 'NCP Finance'

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  23-08-2008

FinSupport financiële ondersteuning krijgt per 1 september 2008 een nieuwe naam: 'NCP Finance' en maakt dan deel uit van de NCP Groep.

De NCP Groep levert al 35 jaar 'mensen, kennis en capaciteit' en is specialist op het gebied van Werving en Selectie van HBO en WO vacatures, assessments, financiële detachering, financieel interim management, HR advies en HR interim.

Algemeen directeur Marcel Tillema: "Wat wij doen is niet uniek, hoe wij het doen, dat is zeer Uniek! NCP komt bij opdrachtgevers 'om te brengen' en niet 'om te halen'. Wij brengen bijvoorbeeld inhoudelijke kennis, lossen een probleem of vraagstuk op en helpen met het invullen van (tijdelijke) vacatures. En als wij al komen 'om te halen' dan is dat om een mooie relatie op te bouwen met onze klanten.

Immers: Je krijgt de klanten die je verdient! NCP verdient graag 'leuke' klanten die net als wij een plezierige en langdurige relatie willen opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

De NCP Groep is geen 'blabla' organisatie, maar een betrouwbaar, slagvaardig en kwalitatief hoogstaand full service adviesbureau."

Zie voor meer informatie over de NCP Groep: www.ncpgroep.nl

Zie voor meer informatie over de financiële detachering en financieel interim diensten van NCP Finance: http://ncp.finance.financieel.interim.financiele.detachering.financieel.interim.bureau.ncphrm.nl/


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share