Hoog slagingspercentage HBO en WO vacatures via werving en selectie bureau NCP HRM

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  08-12-2007

Hoog slagingspercentage HBO en WO vacatures via werving en selectie bureau NCP HRM 
NCP HRM is specialist in werving en selectie voor vacatures op HBO en WO werk- en denkniveau. In 2007 heeft NCP HRM 96 procent van al haar werving & selectie opdrachten ingevuld, o.a. door inzet van het NCP HRM instrument 'wervingsmix'. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is dit een zeer hoog slagingspercentage.

Slagingspercentage werving en selectie bureaus
In 2005 wisten werving en selectiebureaus 48 procent van de aangeboden vacatures te vervullen. Dat blijkt uit de arbeidsmarktmonitor van onderzoeksbureau Heliview, gebaseerd op een enquête onder 800 personeelsmanagers.
 
Werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt
Algemeen directeur Marcel Tillema over het hoge slagingspercentage van NCP HRM werving en selectie in een krappe arbeidmarkt: “Werven kost in dit soort tijden geld en veel inspanning. Wij zetten voor het invullen van HBO en WO vacatures de 'NCP HRM wervingsmix´ in.

De methode van de 'wervingsmix' komt er in het kort op neer dat NCP HRM een combinatie gebruikt van traditionele wervingsinstrumenten en de mogelijkheden die internet biedt.

NCP HRM zorgt er bijvoorbeeld voor dat vacatures in een relatief korte tijd een hoge Google notering krijgen. Daarnaast zorgen we voor een goede instroom naar de website van NCP HRM om latente en actieve sollicitanten te bereiken en te interesseren voor de vacatures van onze opdrachtgevers.

Uiteraard heeft NCP HRM een goed gevulde database met HBO en WO kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Maandelijks ontvangen alle kandidaten die staan ingeschreven in de database van NCP HRM een nieuwsbrief met daarin een overzicht van de actuele vacatures.

Tenslotte zijn onze werving en selectie adviseurs zeer gemotiveerd en doen zij er alles aan om de vacatures in te vullen."

Werving, selectie en kwaliteit
Tillema verder: “Naast `werving´ richt NCP HRM zich sterk op het selectieproces. Wij staan als werving en selectie bureau voor onze kwaliteit! Het gaat er ons niet alleen om om de vacatures in te vullen, maar vooral ook dat de geplaatste kandidaat geruime tijd werkzaam blijft bij de opdrachtgever."
Assessment Center NCP HRM

Wij maken voor onze werving en selectie procedures standaard gebruik van het NCP HRM Assessment Center; kandidaten worden objectief en professioneel beoordeeld. Onze testmethoden zijn wetenschappelijk onderbouwd en geëvalueerd. De psychologen van NCP HRM zijn aangesloten bij NIP, de beroepsorganisatie van psychologen in Nederland. Voor meer informatie over het NCP HRM Assessment Center kunt u klikken op: http://assessment.ncphrm.nl/.

Contactgegevens NCP HRM
Burgemeester Roelenweg 26
8021 EW Zwolle
T: 088 - 304 04 02
F: 088 - 304 04 03
www.ncphrm.nl
[email protected]Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share