Krappe arbeidsmarkt is € 500,- waard via NCP HRM werving & selectie

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  27-12-2007

NCP HRM is specialist in werving en selectie voor vacatures op HBO en WO werk- en denkniveau. In 2007 heeft NCP HRM 96 procent van al haar werving & selectie opdrachten ingevuld, o.a. door inzet van het NCP HRM instrument 'wervingsmix'. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is dit een zeer hoog slagingspercentage.

NCP HRM roept hulp in van kandidaten om vacatures in te vullen
NCP HRM heeft er veel voor over om ook in 2008 in een krappe arbeidsmarkt een hoogslagingspercentage te realiseren. NCP HRM heeft daarbij de hulp ingeroepen van een selectie groep kandidaten die ingeschreven staan in de database van NCP HRM werving & selectie.

NCP HRM heeft naar ruim 1400 kandidaten het volgende bericht verzonden: NCP HRM zal vanaf januari 2008 t/m april 2008 iedere maand een bedrag van € 100,- verloten aan vijf personen die er voor hebben gezorgd dat (een) kandida(a)t(en) zich heeft/hebben ingeschreven in de database van NCP HRM.

Daarnaast zal NCP HRM nog eens € 400,- extra uitkeren indien een op deze wijze verkregen inschrijving zal leiden tot het invullen van een vacature.
U kunt voor meer informatie over dit bericht contact opnemen met NCP HRM via: 088 – 304 04 04. Of via de NCP HRM website: http://verdien.euros.doorsturen.vacatures.ncphrm.nl/


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share