NCP HRM verder zonder vereniging

NCP HRM verder zonder vereniging van NCP Groep - HR Advies / outplacement

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  05-09-2007

NCP HRM advies en interim B.V. verder zonder vereniging

Sinds januari 2007 is NCP HRM advies en interim B.V. volledig losgekoppeld van de Vereniging NCP.

Op 28 augustus jl. hebben de heren Louwe Dijkema, bestuurvoorzitter en de heer Ernst Lutgert, secretaris, per brief aan haar leden te kennen gegeven de vereniging NCP te willen ontbinden. Tijdens de algemene ledenvergadering op 1 oktober aanstaande kunnen de leden hiervoor hun akkoord geven.

De Vereniging NCP is in 1974 opgericht vanuit werkgeversvereniging NCW en verleende vanaf dat moment haar diensten aan organisaties die behoefte hadden aan extra P&O ondersteuning of HR advies.

De door de jaren heen verworven kennis en ervaring blijven behouden. NCP HRM advies en Interim B.V. gaat verder met een ambitieuze groeidoelstelling. De dienstverlening die NCP HRM biedt, beslaat het brede terrein van HR advies en HR interim, werving & selectie en assessment.

HR abonnement

De komende periode richt NCP HRM zich op een nieuwe vorm van dienstverlening: `Het HR abonnement´

Voormalige leden van de Vereniging NCP kunnen, na opheffing van de Vereniging, het lidmaatschap omzetten naar het HR Abonnement. Door middel van het HR abonnement maken bedrijven en organisaties gebruik van de HR expertise en P&O oplossingen van NCP HRM op het moment dat het écht nodig is.

NCP HRM biedt met deze abonnementsvorm, een uitgebreide HR dienstverlening op maat. Meer informatie over het HR Abonnement is te vinden via; http://hr.abonnement.ncphrm.nl/


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share