Netwerk voor DGA’s en Algemeen directeuren: NCP Directeuren diner 24 november

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  05-11-2008

Netwerk voor DGA’s en Algemeen directeuren: NCP Directeuren diner 24 november
De NCP Groep organiseert 24 november vanaf 17.30 uur in restaurant Lyf´s te Beetsterzwaag het ‘NCP directeuren diner’.

Tijdens het diner kunnen `gelijkgestemden´ nader kennis met elkaar maken. Immers, directeuren hebben een vrij solistische functie en hebben vaak te maken met vergelijkbare vraagstukken.

Het eerste half uur zal er een presentatie worden gehouden, hierna een half uur een groepsdiscussie en daarna een goede maaltijd en een interessante en gezellige avond.

De NCP Groep heeft voor deze sessie zo’n 80 directeuren uitgenodigd.

Wim Wittekoek (Manager Human Resources Stora Enso Nederland) en Rick Brugts (Directeur / Managing consultant NCP Groep) nemen de zin en de onzin van HRM onder de loep.

Wim Wittekoek geeft inzicht in de `hoogpresterende organisatie´: Wat is de toegevoegde waarde van HRM voor een hoogpresterende organisatie en aan welke voorwaarden moet uw organisatie voldoen om meer rendement te behalen dan uw concurrenten.

Het netwerk is toegankelijk voor directeuren van bedrijven met meer dan 15 medewerkers, ZZP-ers en freelancers zijn uitgesloten van deelname. Aanmelden voor deze en/of andere regionale directeuren netwerken kan via Marcel Tillema, de algemeen directeur van de NCP Groep marceltillema@ncpgroep.nl. Meer informatie over het netwerk is te vinden via de website: www.ncpgroep.nl.


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share