Nieuw initiatief voor ZZP'ers: NCP Franchise formule

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  26-10-2008

NCP Franchise formule voor ZZP'ers
Het ZZP aanbod groeit enorm. De NCP Groep heeft daarom een formule ontwikkeld om nauwer te kunnen samenwerken met een vaste groep zelfstandigen die een hoogwaardige kwaliteit bieden. 

De belangrijkste voorwaarde voor deze nauwere samenwerking is de win winsituatie voor alle betrokken partijen. `Met de kracht van een A-merk, in gezamenlijkheid, zelfstandig ondernemen´ dat is in het kort de kern van de NCP franchise formule.

Al sinds 1974 is de NCP Groep actief en staat het in de markt bekend als een gedegen kwaliteitsaanbieder. Het motto van de NCP Groep is: “Wat wij doen is niet uniek, hoe wij het doen, dat is zeer uniek". Dat unieke heeft vooral te maken met de nuchtere aanpak (geen gedoe): NCP-ers komen om `te brengen´ en niet om te halen!

De NCP Groep heeft een sterke focus op het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarom kent de NCP Groep strenge toelatingseisen voor franchisenemers. De NCP Groep zal per provincie(s) een verbintenis aangaan met een beperkt aantal franchisedeelnemer(s).

De NCP Groep biedt de volgende merken en diensten:

NCP Select: Werving & Selecte van HBO en WO vacatures
NCP Assessment: Assessment Center
NCP HRM: HR interim & advies
NCP Finance: Financieel interim en detachering

Voor meer informatie over de NCP Franchise formule kunt u contact opnemen met Marcel Tillema, algemeen directeur van de NCP Groep.

www.ncpgroep.nl 
088 – 304 04 04


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share