Open training 11 & 17 april: `Lang leve de Soul Manager!´ (max. 12 deelnemers) NCP HRM

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  15-03-2008

U leest het goed, weer een nieuwe term en theorie: 'de Soul Manager'.

Leest u vooral door, want dit keer krijgt u van een HRM-bureau eens een keertje geen wollig, wazig verhaal te horen, nee, de theorie van de Soul Manager is concreet én u heeft er iets aan.

Eerst een korte uitleg: De Soul Manager past bij een bedrijf die met haar tijd meegaat. De Soul Manager creëert mede- en bewaakt de ziel, de Soul van uw organisatie. Een ziel is de kern van het bedrijf, dit maakt uw bedrijf uniek. De Soul gaat verder dan missies en kernwaarden waarin allerlei mooie -meestal standaard- woorden staan. De Soul is dieper (bezieling) en uiteindelijk ook begrijpelijker. Aan uw ziel bent u te herkennen.

Het is -zeker in een krappe arbeidsmarkt- vooral ook handig om een ziel te hebben en eens goed na te denken over wie u als bedrijf bent en wilt zijn. Een potentiële medewerker kan als u een ziel heeft wel (of niet) voor u kiezen omdat u te herkennen bent aan uw soul.

Ik nodig u van harte uit de volgende artikelen te lezen, In dit bulletin bieden wij onze 'soul-training' aan en zullen wij u verder informeren over de Soul Manager. Wie is hij/zij en wat kan zij/hij betekenen voor uw organisatie?

Lang leve de Soul Manager!

Marcel Tillema
Algemeen directeur NCP HRM

Zie: http://www.ncphrm.nl/index.php/page/mailings/bb/1/exp//command/showarticle/artid/1410/catid/127019


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share