P&O Café Zwolle 30 september: Opbouw van personeelsdossiers: NCP Groep en Unique uitzendburo

P&O Café Zwolle 30 september: Opbouw van personeelsdossiers: NCP Groep en Unique uitzendburo van NCP Groep - HR Advies / outplacement

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  27-09-2008

NCP Groep, Unique uitzendbureau Zwolle: P&O Café 30 september: Opbouw van personeelsdossiers
Natuurlijk heeft elke organisatie goede personeelsdossiers. Maar wat hoort er eigenlijk wel en niet in te zitten en hoe zit het met de privacy en de verjaringstermijnen? Bij disfunctioneren, ziekte en ontslag is een juiste dossieropbouw van zeer grote (financiële) waarde voor de organisatie. Hoe bouw je een goed dossier op en wat is daarbij belangrijk?

Claudia van Tuuren, Adviseur Human Resources bij de NCP Groep praat u over dit onderwerp bij. Mr. Allard Bekius, van Nysingh advocaten zal aan de hand van praktijkvoorbeelden de juridische aspecten van een juiste dossiervorming toelichten en tips & adviezen geven.

Het P&O cafe Zwolle wordt georganiseerd door de NCP Groep en Unique uitzendburo. Doel van de bijeenkomsten is om P&O'ers en P&O verantwoordelijken van bedrijven bij elkaar uit de buurt, in een informele sfeer kennis en ervaringen te laten uitwisselen.

De avond bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de avond wordt veelal verzorgd door een gastspreker. Aansluitend vindt er een borrel plaats waar men gezellig kan netwerken, napraten en ervaringen uitwisselen.

Datum en tijd:
Dinsdag 30 september om 19:30 uur.

Locatie:
De Agnietenberg
Zaal: Voorzaal van Het Theehuis
Haersterveerweg 23
8034 PJ Zwolle

Kosten:
€ 0,-

Aanmelden en meer informatie:  http://pno.cafe.zwolle.hr.netwerk.zwolle.ncphrm.nl/


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share