P&O café Zwolle; HR Netwerk in Zwolle start in februari 2008 door NCP HRM en Unique uitzendbureau

P&O café Zwolle; HR Netwerk in Zwolle start in februari 2008 door NCP HRM en Unique uitzendbureau van NCP Groep - HR Advies / outplacement

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  16-12-2007

P&O café Zwolle start in februari 2008 door NCP HRM en Unique uitzendbureau

Vanaf februari 2008 start in Zwolle het P&O café: Een netwerkbijeenkomst georganiseerd door Unique Uitzendburo en NCP HRM.

Het HR netwerk / P&O café in Zwolle is alleen toegankelijk voor P&O-ers werkzaam op een P&O afdeling van een organisatie. Consultants, intercedenten en adviseurs zullen niet worden toegelaten.

P&O café Zwolle de ingrediënten
P&O café Zwolle, de ingrediënten: een club enthousiaste P&O-ers en HRM-ers van lokale bedrijven, een boeiend en actueel thema en daarna in een ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen en netwerken.

Doel P&O café Zwolle
De ervaring heeft geleerd dat de P&O-rol bij veel MKB-bedrijven vaak door één persoon wordt vervuld. Een solistische functie waarin mensen gewend zijn om zelf het wiel uit te vinden.

Het P&O café heeft juist als doel om P&O-ers van Zwolle bedrijven met elkaar kennis te laten maken zodat zij elkaar ook buiten de bijeenkomsten om sneller inschakelen voor elkaars expertise.

P&O café door Unique Uitzendburo en NCP HRM
Unique Uitzendburo en NCP HRM organiseren al bijna vijf jaar succesvol het P&O-café in Apeldoorn en gaan dit initiatief nu ook uitbreiden naar andere plaatsen in Nederland, waaronder in Zwolle.

Het P&O café vindt vanaf februari 2008 eenmaal per twee maanden plaats en is exclusief bedoeld voor P&O-ers werkzaam in dienst van bedrijven.

Voor vragen, aanmeldingen en ideeën kunt u mailen naar: [email protected] of [email protected].

Zie ook; http://pno.cafe.zwolle.hr.netwerk.zwolle.ncphrm.nl/

Contactgegevens NCP HRM
Burgemeester Roelenweg 26
8021 EW Zwolle
T: 088 - 304 04 02
F: 088 - 304 04 03
[email protected]


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share