Vernieuwd P&O café Noord Nederland start 13 februari 2008, NCP HRM en Unique

Vernieuwd P&O café Noord Nederland start 13 februari 2008, NCP HRM en Unique van NCP Groep - HR Advies / outplacement

Door: NCP Groep - HR Advies / outplacement  17-01-2008

Het P&O Café Noord Nederland wordt vanaf 2008 georganiseerd door Unique uitzendbureau en NCP HRM. Het P&O café is ontstaan vanuit PAnet en bestaat sinds 1 oktober 2002.

Het doel van de bijeenkomsten is om P&O'ers van bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe in een informele sfeer kennis en ervaringen te laten uitwisselen. De avond bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de avond wordt veelal verzorgd door een gastspreker. Aansluitend vindt er een borrel plaats waar men gezellig kan netwerken, napraten en ervaringen uitwisselen.

Deze eerste bijeenkomst van het (ver)nieuw(d)e P&O Café Noord Nederland zal in het teken staan van de actualiteit, namelijk: het optimaal benutten van het menselijk kapitaal met behulp van een levensfasebewust Human Resource beleid.

Rick Brugts, Directeur en Senior HR Adviseur van NCP HRM zal hierover een prikkelende interactieve presentatie verzorgen: “Levensfasebewust Personeelsbeleid, zin of onzin?”

NCP HRM en Unique uitzendbureau en stellen zich ten doel om meerdere lokale P&O cafe´s te starten en te organiseren. Zoals het HR netwerk in Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Groningen.

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar de website: http://www.hr.cafe.ncphrm.nl/


Contact NCP Groep - HR Advies / outplacement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share