Betaalbare (e)-HRM software?

Door: Nova Business Software  18-09-2007

Nova Business Software ontwikkelaar en leverancier van het personeelsinformatiesysteem ‘De HR Manager’, stapt over van betaalbare HRM naar e-HRM software.

Fokko Bos, directeur van Nova Business Software gelooft dat de toekomst van HRM software webbased is. Het online beschikbaar stellen van HRM software levert MKB bedrijven vele voordelen op. Naast de kostenbesparing biedt de werkgever met deze software zijn werknemers meer mogelijkheden. Werkgevers kunnen meer bieden inz

Flexibel
Nova Business Software maakt onderscheid in twee verschillende webbased oplossingen. Met de ASP (Application Service Provider) oplossing logt de gebruiker in via een beveiligde internetverbinding. Zowel op het werk als thuis kan de gebruiker inloggen in het pakket. De organisatie heeft verder geen omkijken naar soft- en hardwarematige zaken. Nova Business Software neemt de klant deze zaken uit handen. Zij zorgen voor de updates, back ups, beveiliging etc. Bij de in house oplossing wordt het programma bij de klant op de server geïnstalleerd. Via iedere werkplek die aangesloten is op het bedrijfsnetwerk kan er ingelogd worden. Wanneer werknemers vanuit huis in kunnen loggen op het bedrijfsnetwerk, kunnen zij ook vanuit huis gebruik maken van de software.

Meer informatie over deze flexibele en betaalbare manier van werken?
Nova Business Software B.V.