Eerste oriëntatie e-HRM software begint bij voorstel PX

Door: Nova Business Software  12-11-2007

e-HRM software is niet meer alleen voor de grotere organisaties weggelegd! Tegenwoordig oriënteren ook veel organisaties uit het kleinbedrijf zich op de e-HRM softwaremarkt. Uit onderzoek blijkt dat veel van deze organisaties e-HRM software nog niet helemaal vertrouwen. Speciaal voor die organisaties is er nu, voor een zeer scherpe prijs, een unieke in huis oplossing: het voostel PX. Dit voorstel komt van Nova Business Software, de ontwikkelaar en leverancier van betaalbare e-HRM software. Het voorstel PX biedt een organisatie vele voordelen.

Het voorstel PX houdt de personeelsadministratie van jonge organisaties helder en overzichtelijk. Het is betaalbaar, minder arbeidsintensief dan Excel en de investering levert een organisatie geld op. Bovendien groeit de software mee met de organisatie. Verder zijn alle elementen voor een succesvolle ingebruikname, inclusief implementatie, installatie en opleiding aanwezig.

“Wij zijn met het voostel PX gekomen, omdat veel organisaties uit het kleinbedrijf een eerste stap willen maken om hun personeelsadministratie te optimaliseren. Toch twijfelen veel van deze organisaties, omdat men opziet tegen de hoge kosten. Ook blijkt dat veel van deze organisaties het online voeren van hun personeelsadministratie nog niet helemaal vertrouwen. Dit is de reden voor ons om de PX uitsluitend bij de klant in huis te leveren voor een zeer scherpe prijs”, aldus Michael van der Pol van Nova Business Software.

Neem voor meer informatie over het voorstel PX contact op met Nova Business Software, bereikbaar op 038-423 64 62. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]